Rihanna inspired



Fyra slitiga dagar, men finally har linda fått rött hår - inte Rihanna än, men nu får vi låta hennes hår vila lite tycker jag haha! :) Rött hår försvinner, så man bör använda produkter som är anpassat för rött hår samt färga det med jämna mellanrum för att behålla det så rött.

Linda hade tidigare färgat svart några gånger innan och sedan gjort en avfärgning och färgat rött i juli, men det blev lite fläckigt och ojämnt i med längderna fortfarande var mörkt medans det "nya håret" var rött - så jag har försökt gjort det jämnare och lyckades få hennes hår i samma ljushetsläge, längderna blev dock mer bruntaktigt och hårbottnet var mer röttaktigt - men när den röda hårfärgen las på så såg det jämnt och fint ut! Dock hade hon mer röda pigmenter i övre delen utav håret så därför ser det mer rött ut, men ingeting som är fult eller störigt och min fru är aaaaasnöjd så shut the fuck up :D mwoahaha (aa)

Sen har hon toppat av 15 cm med, men hennes hår växer fan som ogräs så de spelade inte roll för henne alls hahahaha så länge hon fick rött hår så var hon lycklig HAHAHA!!

Products used: Schwarzkopf blonde L1++ 5-8 nyanser, Depend 2-6 nyanser, Multicream intensive red


Trackback
bloglovin