RECIPE | Homemade chocolate- and nogaut truffles





Day 29 - Goals for the next 30 days

(Hann inte göra denna den 29:e så nu kommer den)

♥ Spendera ännu mer tid med mina vänner
♥ Åka upp till göteborg den 25 maj
♥ Probably loose some weight............ hahaha
♥ Inhandla some new blazers
♥ Höja mina betyg!
♥ Finish my drawing to yobo
♥ Köpa ny hårvårdserie (MÅSTEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!)
♥ Köpa en ny hårspray
♥ Cykla till skolan varjedag när busskortet tar slut 13 maj
♥ Laga middag till my special guy
♥ Klippa mig
♥ Skänka bort kläder (!)

... sen lite annat :thumbs up:

RANDOM OUTFIT | Babyblue casual


Cardigan CUBUS Linne LINDEX Jeans BIKBOK Socks GEKÅS/ULLARES - söta visst? :)
(Hade även babyblåa converse på mig när jag var ute hahaha!)


Day 28 - Something that you miss

När man var barn, innan läxor och pojkar existerade. Så jävla skönt att bara få vakna upp för att pappa/mamma ska cykla tillsammans med dig på din lilla fyrhjuling till dagiset, eller när pappa/mamma släpar dig på pulka till dagiset.. och när du väl kom till dagiset, så var det att träffa dina vänner och leka dagarna lång, pyssla, fika, tv, leka, och bara vara fri, inte som nu.. när man drar ut på rasterna för att ta en rökpaus eller snacka skit. Bara vara fri och göra precis vad man ville, utan att någon skulle bry sig.. ha på dig exakt vad du vill utan att andra ska kolla snett på dig.

När helgerna kom, så vaknade man tidigt för att kolla på Sailor Moon, Pokemon och Digimon - när det tog slut, åkte man och luncha tillsammans med familjen och kusinerna på Mcdonalds. Happymeal var lycka, eller rättare sagt.. leksaken som man fick! Jag försökte alltid äta upp min happymeal så fort som möjligt, för att sedan hoppa i bollhavet och leka med mina andra kusiner.

Det allvarligaste bråket man kunde ha med någon
, var om den andra personen fick välja barbiedockan före dig eller om du fick vara "pappan" i mamma-pappa-barn fastän du var tjej. Tårarna rann ner, när din kompis tog den sista godisbiten som låg i skålen, eller när du hade så roligt och inte ville gå hem.

Allting var så bra när man var liten.

Bloggsvar.se | Mini competition



Lame tävling, men för vissa kan den nog va "guldvärd" eftersom det är så svårt och få tag i bloggsvar.se just nu. Satt och tänkte på HUR jag skulle lotta ut den bara (I med jag nt har ngn kommentarsfält haha), men för att göra det lite roligare - så tar jag inspiration utav min kusins sommartävling - Gå in i min bloggsvar.se och berätta om ett minne från detta påsklovet, behöver inte vara ett bra minne.. kan också vara ett "dåligt" minne som blev ett bra, eller något dåligt som hänt men gjort dig till en annan människa etc.. lite olika. Feel free to tell me!

Tävlingen avslutas på söndag, så ni har gott om tid att delta.
♥ Glöm inte skriva för och efternamn (Vissa kanske har samma för och efternamn..!), och sen din epost längst ner EFTER din berättelse. För om ni skriver in direkt på det epost-fältet, så kan jag inte se och kontakta er ifall ni vinner. Se exempel

Edit: Er epost kommer INTE att synas, i med bara JAG kommer kunna läsa vad ni skrivit + se er epost. Och nej, jag gör inte det för få fler frågor, för jag måste svara på de för kunna "komma upp i topplistan" vilket jag inte hade tänkt gör.


Day 27 - A problem that you have had


Hade problem med ganska mycket i början utav tonåren.. runt 12-13 år ungefär. Skolkade ofta, umgicks med helt fel personer, bråkade väääääldigt mycket, var jävligt uppkäftig och kaxade runt mot allt och alla, brydde mig knappt om ngn annan än mig själv, knappt mina vänner.. och visade ingen respekt mer än mig själv, eller knappt det. Hade skitmycket luft och trodde jag var något jag egentligen inte var. Förlorade många vänner och fick många att ogilla mig, fick mycket skitsnack som handlade om mig (i den storkäftade asiatvärlden). Gjorde massa saker som jag inte borde ha gjort, jaa, det var kaos haha. Många som jag lärt känna nu lite senare, tror inte jag varit sån alls och har svårt att se mig i den rollen, men det är bra - betyder att jag har lugnat ner mig och har förbättrats ^^, Men jag blir inte förvånad när andra kommer till mig och säger "Jag har hört det här och här om dig", för när rykten sprids.. så försvinner de aldrig, de kanske står stilla en stund.. men det upprepas alltid igen, there is always at least one hater out there that wants to fuck your life.. men det får man stå ut med, så länge JAG, min familj och nära kära tar mig som den personen jag är IDAG så är jag glad :)

Tror alla tonåringar har en sådan period
, där man har liiite för mycket självförtroende och spänner sig. Vissa hamnar i den perioden tidigare, andra senare. Vissas perioder är lite grovare än andras. Det roliga är, de som hamnar i den perioden inser aldrig det själv - men när de gått igenom sin period, inser de det och såklart som jag också gjorde: Ångrar det och skäms över sina handlingar. Men det är bara något man får leva med och tänka på i framtiden, lära sig utav sina misstag och se till att inte göra om de.

Day 26 - What kind of person attracts you


Någon som är supersnäll och rolig, har en gullig personlighet, är lite dorky och är både söt och snygg! :)
Det är nog sånt standard som man först "faller för" right? att fasta eller bli kär är en annan femma... ^^

Day 25 - Some who fascinates you and why


En av de som jag beundrar, är Park Jaebeom (Jay park atm). Inte bara för han ser bra ut, jag tyckte till och med han var asful och fulaste i hela 2pm när jag började lyssna på de hahah. Men jag gillar hans barnsliga personlighet och att han ser så bad boy ut, men är så känslig och djup. Finns mycket man kan säga om Jay, men det jag beundrar mest om honom är att han åkte till Korea som en ung tonåring för att nå sin dröm, att bli en artist - att han kämpade i flera år, med sin sångröst och dans för att nå till drömmen - och det gjorde han, jag vill också lyckas i andra länder. Jay må vara korean, men han kunde inte prata koreanska eller visste något om koreansk kultur innan han kom till korea, han hade det svårt när han nyligen kom till korea, han hade inga vänner, var inte van vid maten, kunde inte språket och längtade hem jättemycket (därav vad han skrev i sin myspace för skitlängesen) men stod ändå ut med det och efter allt slit så bevisade han att everything is possible. Han blev väldigt duktig och blev leader för den kända killgruppen 2pm.

Jay fick otroligt många fans, men även antifans som gjorde så han åkte tillbaka till USA och lämnade gruppen 2pm. För de som tror att han blev UTSLÄNGD från Korea, tror ni fel. Han valde själv att lämna, eller han och gruppen kom överens om det. Fanns vissa som ville skada honom, och hans s.k. fans stöttade inte honom då.. så han kände sig inte hemma längre och egentligen skulle han bara åka hem till USA en litet tag tills rykterna lugnat ner sig, men de visa sig att han hade gjort något som gjorde att JYP kontraktet revs.

Men trots att han förlorade kontraktet
, så försökte han ändå lyckas i USA och det gjorde han också, dock inte lika känd som i Korea.. men det kommer :) ^^

&&
Så säger vi även, HAPPY 24th BIRTHDAY JAEBEOM OPPA!

Day 24 - Your favorite movie and what it's about



SHE'S THE MAN fo shoo ♥ Skitbra film, skitrolig verkligen haha. Tittat på den hundra gånger, om inte mer.. tröttnar aldrig, så jävla bra är den. Handlar om Viola (Amanda Bynes) blir rejectad från skolans fotbollslag, och för att hämnas så låtsas hon vara sin bror och går i hans skola, tränar upp sig i deras skolas fotbollslag för att möta sin egen skolas fotbollslag och hämnas (omg hängde ni med?) eftersom hennes f.d tränare sa tjejer sög osv. Men på vägen, så händer det massa grejer.. Viola blir kär i Duke (Channing Tatum), som tror Viola är en kille.. och Duke gillar Olivia (Laura Ramsey), men Olivia gillar Viola (när hon är kille så klart haha), och Sebastian (Viola's bror) gillar Olivia, men Sebastian's exflickvän Monique, är lite stalker av sig och tror ju Viola är Sebastian hahah. Skitkrångligt, därför det blir roligt :D

För er som inte sett den, ni måste kolla på den. Så jävla bra.

A life without love is like a year without summer




Dagen började med att jag försov mig, skulle hämta Miku runt 13.30 men vaknade precis då.. fuck, men ngn kom hämtade henne ändå och sen knackade hon på min dörr hahah. Sedan kom JT & Tonny och sen åkte vi till Eurostop och köpte grillgrejer, sen grillade hos Tonny - årets första grillning yäääy!! :D (SKITVARMT UTE OMG!!!!!) Jag fick grilla alla korvarna och bröden... vilket de inte skulle ha låtit, för tappade hela tiden på marken HAHAHAHAHAHA och inte bara det, de blev brända ^^, hade visat er foton på hur de såg ut... OM INTE NGN JÄVEL HADE RADERAT DE FOTONA -.- bläää.

Ajaaa, vi dödade tiden med att åka till tivolit och här uppe på bilden, utmanade de varandra på att gå in bollen på basketgrejen hahahaha.. vem tror ni vann? Miku ofc! Ne skoja, Tonny...... han fuskade! Efter några varv runt tivolit, stack vi hem.. eller jag, de drog upp till GBG :D

Day 23 - Give pictures of 5 guys who are famous who you find attractive




Kunde inte komma på fler.....

PHOTOSESSION | ME & TINA









Day 22 - How have you changed in the past 2 years


Jag tror inte jag har förändrats så värst mycket på två år.. har dock gått upp ~15 kilo (nej jag överdriver inte, utan 15 kg bokstavligen), sminkat mig lite annorlundare och tar bättre hand om mitt utseende (hud, hår, kropp, naglar), men annars? Nej tror inte de.. eller vissa tycker jag har blivit lite lugnare, mer självständig och snällare nu än förut, så jag har nog blivit det haha :)

Ibland kanske det händer jag blir en helt annan person, men det håller sig bara ett litet tag - cden gamla personen man alltid varit och kommer att bli finns nog alltid inom en, antingen djupt djupt långt inne och nästan aldrig kommer fram - eller bara ligger precis under ytan och kan skymtas då och då. Man kan inte förändras, bara förbättras eller försämras.

Cute babydoll hair-updo


Superenkel och supersöt frisyr! Knöt upp håret först i en hög hästsvans, sedan lockade jag allt hår som hängde från hästsvansen, efteråt var det bara att ta fram en massa hårnålar och nåla fast lockorna så toffsen döljs. Ta hårlock för hårlock, eller dela in hästsvansen i 3-4 delar och nåla fast de mot huvudet. Spraya med hårspray/glitterspray och dekorera med ngn sötklämma. ^^

LIKNADE VIDEOTUTORIAL(fast de gör en låg sned hästsvans istället)

Day 21 - One of your favorite shows



ONE TREE HILL ♥


Made some chocolate-muffins with my baby girl Josefin



Lilla josefin, hennes mamma och lilla william kom till oss på morgonen - Jag och josefin fick lust att baka, och hon hjälpte fakiskt till och fick en hel del att göra, för hon sa hon aldrig fick hjälpa till och baka hemma so i gave her the opportuniy haha :D Muffinsen blev skitgoda, och vi hade ingen glasyr och kunde inte göra någon för vi saknade några ingredienser och jag var aslat och handla så.. jag experimenterade lite med vad vi hade hemma, smälte vitchoklad och blandade i lite karamellfärg och blandade AND DONE! :) Hade massvis med strössel så lät henne även leka lite med det.. efteråt åt vi lunch, sedan muffinsen och sedan ville hon gå ut i det fina vädret.. så cyklade till (eller ja jag, fick skjutsa tjockisen -.-) kiosken, köpte glass och sedan skjutsa runt henne till olika lekplatser för leka.. sen ville hon leka med smink (omfg ni skulle se hur hon sminka mig... en blandning utav en påskärring och tila tequila high on crack HAHAHA!!!), hon sminkade både mig och sig själv.. sen ville hon jag skulle gå ut i det sminket också -.-... YEAH RIGHT HAHAHAHAHA!!!

Innan hon stack hem, tittade vi på en av hennes favoritfilmer: Mr Bean on holiday.

Göteborg | Jimmy Trans 21st birthday celebration








Min yobo kom hem till mig i fredags, överraskade honom med middag som jag lagade heeeeelt själv! ♥ Sedan har vi tittat på en massa filmer, och ätit.. och spelat haha. På lördagen drog vi in tidigt till stan för att köpa Jimmy's present, och sen skulle jag och några få utav mina klasskompisar göra ansiktsmålningar till framför allt barn - eftersom det var en liten crazyday vid en hörna i stan.. första gången jag gjorde ansiktsmålningar och det var skitroligt fakiskt! Slänger upp bilder.. en annan gång!

Vid tre-tiden kom Tonny och körde oss till Göteborg, vi gick först en liten runda i Frölunda Torg och sedan hem till Danne, där födelsedags festen skulle vara. Jag var den enda tjejen där, och typ.. fem killar - Japp, vi trängde oss i ett litet kök och lagade mat hahaha. Det var asweird att se killar laga mat, fråga varandra massa.. fråga mig, och till och med ringa upp mamman HAHAHAH! Men maten blev iallafall lyckad!!! Jag fick dock rulla 10 hela sushi rullor = 100 ~ sushi bitar, holyyyyyy...

När alla kom, började vi käka direkt - sedan körde vi olika lekar (chubby bunny framför allt!!), sjöng karaoke/singstar, och bara chillade.. och sen kom Danne's cheesecake!! Ahhh så goood :love: Jag och Eva dödade båda min och hennes kamera med massa egoshots HAHAHAHAHHA, DET VAR LÄNGESEN VI TOG BILDER TSM OKEJ??? nu har vi iallafall bilder som räcker i minst 10 år till. HAHA ♥ Tyvärr däckade ingen (=Jimmy) så det blir ingen toalettbild round 2. :(

När vi kom hem, gjorde vi oss i ordning för läggdags, tittade litelite på ngn creepy film.. och så målade jag Anna's naglar haha! You see, äkta bevis på jag inte var borta.. kunde till och med göra en hel nageldesign :D


Dagen efter, hade Anna's lillasyster Jennie gjort pannkakor till oss.. skitgoda till nutella btw! Åhh, så gott :D Efter vi hade käkat, fixade vi oss och drog in till stan för att möta upp de andra och käkade på Jensens, omg supergott. Hahahah fast vi fick vänta i ungefär en timma på maten.. segt :/ Vi träffade även lena och hang, men sen så drog vi till Ikea och hem till Danne för att hämta lite grejer, och sen hem till kära halmstad! :)

Tack för helgen allihopa! :) ♥

Day 20 - How important you think education is


Beror på vem man är, vart man kommer ifrån och vad man vill bli.. men jag som kommer från asien, spelar utbildningen en jävligt stor roll - i min släkt och i vietnam, spelar det inte roll hur smart du är, hur duktig du är, hur kreativ du är, hur fantasifull eller hur awesome du än är.. utan utbildning eller att du ens gått i högskolan - ÄR DU INGEN. Hahaha, tur att mina föräldrar inte är sånna TYPISKA asiater och har fått lite swedishblood i sig, så för de - spelar det inte så jätte stor roll, visst det är ett stort plus i kanten.

För mig, är utbildningen fakiskt viktig.. speciellt i framtiden när du ska söka jobb eller vill bilda en familj och få in bra inkomst för att försörja familjen. Vissa jobb måste man ha utbildning, medans andra jobb kräver de bara att du har potential eller kan hantera yrket. Men de som har utbildning, får oftast bättre jobb och klarar sig bättre i framtiden än de utan utbildning. Det handlar inte bara om själva jobbet, även om din kunskap om saker och ting, för man lär sig alltid vettiga saker i skolan (om du inte går i ngn kass cpskola), måste inte vara om ngt specifik ämne, kan även vara språket (hantera olika ord i olika sammanhang t.ex) och matte.

Har du utbildning, så är det garanterat att du klarar dig i framtiden - medans om du inte har utbildning så får du nästan chansa och hoppas på tur i framtiden. True story...

Visiting the city of Angels


Helena hämtade upp mig, sedan gick vi hem till henne och åt lite innan Tina kom.. Helenas lillasyster Hanna följde med oss ut på äventyr - en runda på stan och sedan hem till Tina, och gjorde och sedan åt sushi... kärlek till riset Tina gjorde asså... ♥ smakade jävligt bra och vi var asmätta efter sushin, blev till och med över en massa. Vi fixade oss sedan inför en liten photosession vi hade, tyvärr var tiden för tajt men de var en skit härlig dag med mycket skratt och sol!

My first time braiding in synthetic dreadlocks


Tog tre hela timmar (utan pauser) att fläta in dessa dreadsen in i Verra's hår, blev fakiskt skitbra och hon passar verkligen i det! Det var skitroligt och enkelt att göra, krävs bara mycket tålamod och starka fingrar, för tro mig.. ni kommer få så sjukt ont i fingrarna p.g,a gummibanden och för att man flätar så hårt.

Tutorial som jag följde!

Day 19 - Disrespecting your parents


Att inte respektera sina föräldrar borde vara en av dödssynderna (eller det kanske är det? haha fail isf), hatar barn som inte uppskattar sina föräldrar.. ni borde vara glada över att ni finns idag, sen finns det också föräldrar som behandlar sina barn illa som kan vara en anledning till varför de hatar sina föräldrar, men innerst inne älskar föräldrarna ALLTID sina barn - bara dåliga på att visa det, visar det på fel sätt och vet inte hur man ska uttrycka sin kärlek för de.

Vad vissa inte vet, är att föräldrarna älskar och bryr sig om en 10 gånger mer än vad de säger och visar. Jag hatar folk som inte tar hänsyn till sina föräldrar, inte vet deras födelsedagar, favorit-grejer och vad de gör om dagarna.. hatar när de riktigt skriker åt sina föräldrar, svär eller som tar sina vänner före sina föräldrar, menar.. föräldrarna vill att hela familjen ska ut någonstans och bra umgås, och man tackar nej till det och går ut med sin kompis istället eller vägrar gå hem från en superkul fest när mamman ringer och säger pappa har åkt in till sjukhuset? Det var några exemplen.. det sista man borde göra är ändå att bara respektlös mot sina föräldrar, ens eget kött och blod fan.

När jag var yngre, oroade mina föräldrar alltid för mig.. för hur jag uppförde mig framför de var respektlöst och svek alltid de och klart som fan jag skäms över det - än idag till och med, fastän det var längesen.. och klart jag lärt mig utav mina tidigare misstag och båda jag och mina föräldrar är stolta över den personen jag blivit idag. ^^ det har även stärkt bandet mellan oss. Kan hända vi bråkar, jag blir arg och höjer rösten mot de - men aldrig jag kallar de saker, eller säger jag hatar de.. försöker hålla de lugnt här hemma så mycket som möjligt haha, för jag, mamma och pappa är skit envisa och när vi bråkar....omfg, de tar aldrig slut, påvågår i timmar, dagar och veckor hahaha.. ingen vill ge sig!

There's always a reason why you've been acting that way


[TIDSINSTÄLLT INLÄGG]

Just nu befinner jag mig i Ängelholm med denna lilla flickan ovan, (Och Helle heheheee!) som jag inte har träffat sedan höstas? Känns som hundra år haha,  Vet inte hur planerna ser ut idag.. skriver mer ikväll när jag kommer hem!

Day 18 - Your beliefs

Three words: DREAMS, LOVE AND MIRACLES

Day 17 - Your highs and lows of this past year


(Skippade Day 16 för den verkade tråkig+ upptagen, och 17 kommer en dag senare för jag inte haft tid!)

LOWS:
↓ Min födelsedag
↓ Break up
↓ Några personer
↓ Gick upp i vikt
↓ Alcohol
↓ ...... *hemligT*

HIGHS:
↑ Hittade kontakten med mina gamla vänner igen
↑ Break up
↑ Mina absolut närmsta vänner
↑ Gick ner i vikt
↑ Vietnam

Day 15 - Your favorite Tumblrs

http://fuckyeahyongjunhyung.tumblr.com/
(Dock har de slutat uppdatera...)

Like you're fading away from me


Day 14 - Your earliest memory


Kan inte komma på något.. kanske precis innan jag fyllde ett år och då hade jag lärt mig att gå, springa och hoppa (var snabblärd som liten säger alla!), var i Vietnam då och stod och dansade med mina två äldre killkusiner på 10-12 år och vi stod där och klappade händerna, dansade och jag minns jag hade skitroligt iallafall. HAHAHAH.

Jag var stor som en bebis.. på bilden var jag bara 5 månader..

You don't count calories, you frikkin' eat them


Åt kvällskäk med min älskade kusin katta idag, ♥ Det var skitgott och mysigt, mycket prat och skratt och vi båda åkte hem med fulla magar. Wihoooo! Vi satt ändå ettag och bah.. "efterrätt.. eller inte?.. efterätt.. eller inte?" och sen bestämde vi oss för att gå och köpa något, men lämnade kvar väskorna och jackorna.. sen bah.."eller vänta.. man kan inte lita på de svenskarna....." *går tillbaka hämtar väskan*. Innan ni dampar, de var bara ironi - svenskar är en av de 'snällaste' personerna som finns haha, det är vi blattar som är crazy och kaozzar;) Lita aldrig på en blatte...... helst inte på de fucking fula sneögda asiaterna.. USCH!!!! hatar asiater, fucking fula och gula....! I'll destroy them.

Who me? I ain't asian.. vem har sagt de? ;s han som har sagt, ska få stryk! GRRR

Day 13 - Somewhere you'd like to move or visit


Just nu.. VIET TO THE NAM!!!! Åker dit i början utav juli... LÄNGTAR!!!! :D :D :D Saknat mina släktingar så mycket, saknat värmen där, shoppingen, maten, att åka runt på moppe, bada och skämma bort mig själv på salongerna där :D

Ska försöka ta en intensivkurs på nailart där också. ♥ iiiiiiiiiiiihhh... *hyper*

Day 12 - Bullet your whole day


pics from google.se

Min dag idag
, har varit riktigt ointressan - ironiskt att jag fick denna utmaningen just idag men nu kör vi :D Jag började vid halv 10, men vaknade halv 10.. gick till badhuset där vi skulle ha idrott, antingen bada eller promenera, men hittade inte min lärare så jag sket i det och tog en låååång promenad ute i regnet med ett paraply, motion och för jaa.. jag skulle valt att promenera istället för bada ändå så, så gjorde ändå min "uppgift" haha.. gick förbi Medya grill, köpte mig en kebabrulle hem (för jag förtjänade den efter min duktiga motion hihi) och åt upp hälften sen somnade jag fram till halv sex.. och har ätit mi xao gion (friterade wookade nudlar), masserat mamma och ska träna lite senare, men först webbdesigna lite åt min kusin. ♥

Cracked french manicure


Ähh.. man får väl iallafall testa? :D Använder ett vitt sprick-nagellack som kommer från vietnam, tyvärr.. därför är den så heltäckande och spricker lite annorlunda jämfört med ISADORA's graffiti lack och DEPEND's cracked-on polish. Som bas och topcoat har jag använd Depends all round polish (all-in-one-polish) som funkar som ett baslack, nagelstärkare/genomskinligt och topplack i en enda flaska, hur smart? :) ♥

Blivit dålig på smörja in mina nagelband och händer..
. as u can see.. :(

Day 11 - Put your iPod on shuffle and write 10 songs that pop up


Har ingen ipod, så jag shufflar bland låtarna på datorn istället! :)

♥ B2st - Schock
♥ BoA - I did it for love
♥ The Red Jumpsuit Apparatus - Damn regret
♥ Peppe ft. Gizzo - Sommartider
♥ Baby Bash - Outta control
♥ Eminem ft. Akon - Smack that
♥ Paradisco girls ft. Lil john ft. Eve - Patron tequila
♥ Paramore - Misery business
♥ Usher - What's a man to do
♥ Sham D - You make it alright

Day 10 - Discuss your first love and first kiss


Då jag blev kär i någon för första gången var när jag var 11 år, i en kille som jag idag är bra vän med :D Vi gick i samma skola, och jag hade lagt märke till han i t.ex matkön och rasterna då han spelade King (HAHAHA LAME..!) och sen hittade jag honom i snuttis.com, och vi började skriva i gästinläggen där, sen msn, sen telefon (hemtelefonen was the shit back then hahaha). Vi hade en gemensam kompis, som gjorde så vi alla (och några fler) började umgås, vi var ofta hos mig.. hoppade studsmatta, gick och bada i badhuset (vattendisco yaaaao!), busfabriken, kollade på film osv.. sen gillade han mig tillbaka efterettag, minns dock inte hur vi fick reda på varandras känslor.. måste nog ha varit genom msn och bakom data skärmen HAHAHA.. weell, sen kramades vi en gång i skolan sån public, och de var skitpinsamt minns jag.. vi blev iallafall ihop på min födelsedag genom telefon, och första kyssen.. var nog en eller två veckor efter vi blev ihop.

Minns nästan exakt hur första kyssen var, han hade nyss ätit chips och sen bara böjde sig över och kysste mig innan han skulle gå, och jag kände smaken utav chips HAHAHAH! Sen när han hade gått och jag hade låst dörren, så sprang jag in till min kompis som låg i mitt sovrummet och värsta sån, "AAAAAAAHHHHHH!!!!!! HAN KYSSTE MIG!! HAN KYSSTE MIG!!!!" och min kompis like: "JAG VET JAG SÅG JAG SÅG OMGGGG HUR KÄNDES DEE?!?! IHHHHH".

Två 11 åriga fjortisar gone wild in duh bed ~

Det varade i 2-3 månader och vi skildes åt som enemies, bråkade som två omogna snorungar 24/7 och tog oss.. 2 år att sluta bråka fram o tillbaka and stay as friends.. och det har vi lyckats vara i, 3-4 år nu tror jag? :D

Tips: Formula 10.06 Face The Day


Nu när våren och sommaren närmar sig och solen skiner, vill man helst inte bränna sig i ansiktet eller ens ha foundation på sig right? Här uppe är en produkt som funkar bra till sommaren, produkten är lite gyllenefärgad som ger en lätt färg på ansiktet och jämnar ut hudtonerna en aning - ett stort plus till att den innehåller solskyddsfaktor 15+ också. Denna produkten påminner mig en aning om BB-cream, dock täcker inte FACE THE DAY - utan ger bara en lätt färg och jämnar ut LITE.

FACE THE DAY är lätt att smörja in sig med, fuktgivande men bör helst inte användas på torr hy och känslig hy, rekommenderas till normal-fet-kombinerad hy eftersom det inte ger tillräckligt mycket fukt för att återfukta ett torrt ansikte.

+ Täpper inte till porerna
- Luktar lite konstigt i början, men när den väl torkat in (väldigt fort!) så luktar det ingenting! :)

Finns att köpas på KICKS och Åhlens för 99 kr/75ml

Ni kan alltid prova de först innan ni köper de.

Day 9 - How you hope your future will be


Jag vill verkligen förverkliga min dröm sedan 12 år tillbaka - Att bli en proffesionell frisör. För de flesta är det bara ett yrke, för mig är det en passion. Att vara frisör är inte "att bara stå där och klippa" eller "lägga slingor" - för mig, när ni står där med en kund som har ett självförtroende som når botten och som inte är nöjd med sig själv - och DU, är den som kan iallafall hjälpa till kunden på traven med hjälp utav en liten makeover. Att lyckas med något, att kunna hjälpa någon annan människa att må bättre eller se ett leende - är som att vinna flerahundratusendollars miljoner för mig. Jag älskar hjälpa folk, och att veta man gjort någonting bra känns verkligen ända in i hjärtat och själen.

Det är roligt och spännande att hålla på med hår, makeup och naglar. Man kan utveckla sin kreativitet och bara komma ifrån "sitt liv" och fokusera på något man gilla att göra, som en terapi ungefär. Det är även många kunder som har sin frisör som sin psykolog eller teraput - man lägger ner flera timmar på sin kund, och under de tiderna pratar man och lär känna varandra, berättar om saker i vardagen och kanske fördjupar det osv.

Det är något jag verkligen vill arbete med i framtiden, och något jag verkligen kämpat för. Vill bli duktigare och duktigare, jag klarar av kritik och att folk pushar mig - för på det sättet vet jag att jag är ett steg närmare att kunna klara mitt mål.

Sedan vill jag ju såklart gifta mig och bilda en familj med min underbara make och barn! :) Vill se till att mina föräldrar har det bra också innan jag bildar min egen familj. Klart man vill livet och framtiden ska vara klar och perfekt, men alla vet ju det inte alls alltid kan bli så.. man möter negativities här och där helatiden, men om jag säger så här.. I min framtid vill jag att allting ska gå så bra som möjligt med min karriär, hälsa och relationen med mina nära och kära? :D

Day 8 - A moment you felt the most satisfied with your life

My übersweet 17th birthday ♥













Day 7 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality

"Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb."

"Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen."

"Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden."

"Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!"

text från dagenshoroskop.nu


Faktiskt så stämmer nästan allting på mig! :) Fast det låter som väduren värsta är störst, bäst och har värsta bra självförtroende.. och den biten är nog den enda som inte stämmer på mig ^^, Och vadå turdag tisdag? HATAR TISDAGAR! Och mitt lycko nummer är 4 hihi.

De egenskaperna som speciellt passade in extra mycket på mig är att jag är tävlingsinriktad, rastlös, energisk, dåligt tålamod och har kortstubin (damn u benny hahaha!).

Some gifts 2011





Day 6 - Write 30 interesting facts about yourself


♥ Min mamma har 13 syskon, och pappa har 10 syskon.. så kan ni föreställa er hur jävla fet släkt jag har då?
♥ Jag kan prata flytande, skriva och läsa på vietnamesiska
♥ Blått är min favoritfärg, därefter kommer gul och lila
♥ Jag är allergisk mot ketchup, men kan äta minitomater
♥ Hatar att äta papaya, russin, katrinplommon och de fettiga vietnameskorvarna
♥ Jag har gått i musikklass i 4an och 5an, men slutade i 6an för "kör"-sjungande inte var min grej längre
♥ Jag var skitduktig på matte innan, men tappade det i 9an.
♥ Brukade ha väldigt bra självförtroende förr, men nu har jag jättedåligt självförtroende - både psykiskt och fysiskt
♥ Jag älskar att äta svarta oliver!
♥ Mitt ena lillfinger är kortare än det andra lillfingret, det har dessutom inget skelett i och är extremt böjbart haha
♥ Jag har aldrig haft näsblod
♥ Jag har bara haft vietnamesiska pojkvänner
♥ Jag tycker muskulösa, solbrända killar med tattos är osexiga (beskrev nyss jersey shore!! HAHA)
♥ One Tree Hill är mitt absoluta favoritserie genom tiderna!
♥ Jag är rätt bra på övertala folk
♥ Concealern och ögonbryns pennan är mina bästa sminkvänner
♥ Spelade piano som liten, men vet inte varför jag slutade.. ångrar de!
♥ Lindsay lohan är min kändisidol sedan "Föräldrarfällan" kom ut år 1998
♥ Föredrar öl före cider (jag vet.. sån man fan haha..)
♥ Jag är bra på dölja mina känslor
♥ Haft piercing på överläppen.. utan att mina föräldrar visste om det
♥ Har sju piercings i öronen, men ska göra två till.. sen är jag done, i think
♥ Jag vill inte tatuera mig, och tänker inte göra det i framtiden heller
♥ Älskar sjunga karaoke! Även fast andra inte uppskattar det :D
♥ Älskar planera fester, surprises och ge bort presenter till andra
♥ IB, Samhäll europa, Arkitekt, transport och fordon - var några programmer som satt i mina tankar
♥ Jag har inga syskon, och hatar det
♥ Har haft tre förhållanden varav det senaste var seriöst
♥ Jag är bortskämd utav mina föräldrar och släkt

Day 5 - A time you thought about ending your life

För personligt att berätta, sorry..


Day 4 - Your view on religion

Kan först börja med att säga vilken religion jag "tillhör".. många tror buddhist i med de flesta asiater är buddhister, men de blir förvånade när jag säger jag är katolik! :) Det är fakiskt fler kristna/katolska asiater än vad ni faktiskt tror.. men jag säger jag är buddha/katolik, i med pappa är katolik och mamma är buddhist - jag går på både templen och kyrkor. Min morfar var en munk när han fortfarande levde och min farmor tillbringar säkert 90% av sitt liv i kyrkan haha ^^,

Nu till frågan.. "Är det inte förbjudet att ha två tron?" Nja.. beror på vilken religion du tror på, t.ex islam vet jag att bara får ha en tro, Allah. Men jag bryr mig inte så mycket om det, både Gud och Buddha borde vara glad jag ens tror på de än ingen av de alls HAHAHA. Nej men jag är rätt helig av mig, följer inte alla regler.. men respekterar det och tror fakiskt på gud och hans skapelser. De som säger Gud inte finns.. OKEJ säger jag bara. Alla får tro på vad de vill, om man själv tror på det så finns det. Så är det bara.

Jag umgås med vänner från olika länder, kulturer, religioner... och inte bara asians. Vi funkar fint ihop haha, och ingen av oss bryr sig om den andras bakgrund, tror vi bara tycker det är intressant och veta hur man firar vissa högtider, och traditionen och maten eftersom det är annorlunda för en själv och man blir nyfiken ^^

Men religion spelar inte så stor roll för mig, spelar ingen roll vad andra tror på eller inte tror på.. Hatar bara när vissa dömmer andra för deras religion ellr bakgrund. Religionen påverkar inte hur självaste personen direkt, eller?

Day 3 - Your views on drugs and alcohol



Helt ärligt skulle jag vilja säga att jag har emot de och hatar det osv..
bara för andra inte ska fortsätta/börja med det. Men då skulle jag ljuga lite, visst har jag "emot" det, men dont blame other for doing it. Droger fattar jag, man borde egentligen hålla sig borta från alla slags droger (både alcohol och tobak räknas också som en slags drog) så man inte är bunden till det och verkligen DÖR en dag utan de. Men ifall någon skulle börja med att ta droger, för att deras liv suger och de fastnat i någon slags deprission, så FÖRSTÅR jag - MEN, tycker inte om det alls.. förstör bara livet, men mår säkert bra för stunden.. men inte senare. Man sabbar inte bara ens eget liv och livsstil, utan andras också, ens närmaste och käraste som bryr sig blir också drabbade.

Alcohol är lite mildare
, men man borde ha en gräns. Drick för det är gott eller för att det är kul, inte för att bli full och dö HAHA =( Gillar inte att shotta vodka, föredrar heller vodka mix, ni vet.. smirnhoff ice, baccardi breezer och xider och så ^^, Fast jag shottar bara när adrenalinkicket är igång.. och man vill kaosa riktigt mycket! Fast det bara hänt några få gånger.. aldrig slutat bra och försöker undvika att dricka vodka överhuvudtaget, eftersom jag får ofta allergiska reaktioner utav alcohol.. :/

Så jag ska inte leka oskyldig... som vissa andra -.-
Min mamma brukar säga, "Jag har inte emot att du umgås med vänner som röker eller dricker.. så länge de inte tvingar dig att göra samma sak" - SKITBRA SAGT! En bra vän, skulle aldrig dra in dig i det när de vet det är dåligt för hälsan och det sociala livet :D Och bry er inte om din vän säger:"Fan jävla fitta, gör du nt ens de för min skull?" - för då är den vännen inte en lojal vän.

Men jag rekommenderar er som aldrig smakat alcohol, att undvika.. iallafall så länge som möjligt. Det är inget "WOOW" eller coolt att göra det, smakar bajs och hyn blir sämre.. och man blir fet! HAHA. Nej men, det är inget spciellt.. så testa inte bara för det "verkar coolt". Fast det vad jag tycker, vissa älskar smaken utav alcohol. Äh.. skitsamma.. ni får bah testa och se vad ni själv tycker haha. :(

*suger på att ge smarta råd men ändå leker jävligt smart*

Day 2 - Where you'd like to be in 10 years


Bilder tagna från google
(Får fuska lite och låtsas att det är 2 april idag, eftersom jag var upptagen hela dagen igår!)

Hmm.. lite svårt att säga vart jag kommer befinna mig i om tio år.
Hur jag känner just nu, är att jag lär ha flyttat till ett annat land, helst en storstad tillsammans med min pojkvän/sambo/man (Man vet aldrig när man är 27 år right?) och mitt/mina barn (..ja som sagt, man vet aldrig!) i ett land som är rätt stort, modernt och är känd för att vara duktiga i trender/cosmetics och framför allt frisöryrket, eftersom det är det jag vill och kommer syssla med i framtiden.

Och vart är de först i att sätta trender? Jo asien, och jag har inte emot att flytta till Vietnam.. men känns som att Korea, Japan, Kina osv.. är mer kunniga inom detta området, och jag har aldrig varit i någon utav de länderna jag nämnde nyss, så klart det skulle vara roligt att få besöka/bo i någon utav de länderna, men som sagt.. det är bara något jag känner just nu, vem vet, när jag väl besökt de länderna kanske de är de sista länderna jag skulle kunna tänka mig bosatta i. HAHAHAHAH.

Men skulle inte ha emot att bo i London eller Newyork
, som sagt.. BIGCITY SKA DET VARA! Och bo i en skitfin lägenhet med stora fönstren som man kan se ut och se de fina lamporna och trafiken på kvällarna. Oh, juste. Vill lansera egna produkter med, cosmetics och products created by me! SLUTA SNEA!! Det är inte förbjudet att få drömma och satsa stort ;)

Your birthday is a special time to celebrate the gift of "you" to the world




Hip hiiip huurraaaah hiphip hurraaaa till både mig och min pappa idaaaaaa! Grattiis fulaste pappa på din 49-års dag, och till lilla mig som fyller hela 17 år, WTTTTFFF.. tiden går asfort, dock känner jag mig fortfarande som 14 :D

Mina två störda vänner jenny & miku lurade mig igår
, (1 april).. först att miku inte skulle sova hos mig ifall hon kom, och sen att hon nt kunde komma alls - så jenny lurade mig in till stan och drog mig till helvetet och tydligen skulle hon visa mig "en solnedgång" vid 15.00 tiden... yeah right..... satt helt emo på busstationen, och bah.. "ahh.. den bussen skulle miku ha varit på ifall hon kom... *suckar* OH VÄNTA, DÄR ÄR HON JU HAHAHAHA!!!" och verkligen dör av garv. Oh wait, de kommer mer! Vi går runt stan lite snabbt, åker hem till mig och sedan drar de hem medans jag är hemma och städar heeela rummet inside out och hade tid över så bestämde mig för att baka, skulle precis gå kolla ifall muffinsen var färdiga och sen hör jag de sjunga ja-må-hon-leva låten och håller i en glasugnsform med cheesecake i (min favorit "bakelse") och ett fattigt värmeljus mitt i HAHAHAHAH. JAG KISSADE SERIÖST PÅ MIG, var skitkissig och tänkte gå på toa efter jag tittat till muffinsen.. och så kommer de där skrämmer skiten ur mig.. fyfan... ah, I JIZZED IN MY PANTS ;/ hihi. Men tack igen mina små kycklingar, skitgulligt av er.. ♥

Förövrigt ligger miku och sover i min säng (när hon borde ligga på madrassen WTH...), jag ska upp om ungefär 5 timmar.. borde sova annars kommer jag bli trött och få påsar underögonen och se helt bombad ut på min egen födelsedagsmiddag. GREAT.

Tack till de som grattat mig än så länge iallafall, och tack till er som TÄNKT att gratta... men inte kan för kommentarfunktionen är gone.. :love: ^^

Day 1 - Your current relationship, if single discuss how single life is


From my yobooo..

Jag hade ett långt förhållande som varade i 2 år förr, men har varit singel i ungefär ett halvår nu om inte mer. Är inte redo att ge mig in i ett förhållande ännu, så jag tar det som kommer dag för dag, varken söker eller "lever singellivet".. Vet inte riktigt vad jag är, men är 110% inlove :love:

I had a lot of dates but I decided to stay home and dye my eyebrows


Som ni ser.. behövde mina ögonbryn verkligen bli fixade
, trådade de, noppade de samt färgade de! Blev skitnöjd med resultatet, men nu är frågan hur länge färgningen håller.. det står 40 dagar på förpackningen, men i'll be back with a review in 1,5 month then... njaa, ifall denna bloggen fortfarande lever så att säga hihihi *evil laugh*

Använde mig utav Depends frans & ögonbrynsfärgkit i färgen SVART, 60-100 kr på t.ex KICKS, H&M m.m. Lät de verka i ungefär 40 minuter, ville ha as dark as possible.. det må stå svart, men blev mörkbrunt - men är ändå nöjd! :) Bli inte rädda utav priset, men kan använda det mer än en gång! Det står man ska trycka ut 2 cm (ahh jag fattar inte heller varför det står i cm och inte i ml HAHAHA!) utav tuben, och sedan 10 droppar väteproxid, men halvera det.. för det blir alltid FÖR MYCKET över! Så 1cm, 5 droppar.

RSS 2.0