Blogg-appen

Testar den nya bloggappen :) än så länge? - enkel och smidig!


Bohemian Fashion Show 28/9-11 pt. 1



Blev mest "behind the scenes" bilder ja, men lägger upp mer när bilder på själva visningen! Det var skitroligt projekt, och alla modeller va sjuktfina och det gick fakiskt jättebra. Vill hålla på med ngt sånt här rätt snart igen :D Tack så mycket till mina modeller robin & lien för de ställt upp för mig ♥ och ALLA som kom och tittade på!

Come on baby put your hands on my body, hands on my body

Har så mycket att göra just nu! Det största är, att göra klart mina inlämningar - almost done! Har fått respons från två lärare...... And I'm so frikkiiiin' happy ^__^ Och jävligt stolt över mig själv, två av mina svagaste ämnen också hehe. Anywaaaays, second is my project. Vi håller på med UF-företagande/projektarbete då man ska få känna på hur det är att styra ett eget företag, har en bra idé men frågan är om jag kommer lyckas utföra den..
Berättar mer när jag har kommit en längre bit! :) Handlar iaf om beautystuff, hair, makeup, nails osv.. sånt vi gillar ni vet :D Ska dra käka max med mina älskade kusiner senare, kusin timeeee me loveee !!! ♥

Make your own braided headband

Kom på en liten idé när jag städade och hittade gammalt löshår! Älskar göra nya saker av gamla ♥ så jag började med att ta en löshårsslinga och klippte bort "clipset" som satt fastsydd (tänker använda clipset till annat.. you'll see!) och sedan klippte den i två så det skulle passa mitt diadem och för flätan inte skulle bli så tunn, man vill ju dölja diademet!
Sedan limmade jag ihop de två halvorna, sedan började limma på ena änden på diademet.. sen är det bara att låta det torka och fläta! Jag valde att göra en vanlig fläta och sedan drog ut den för att det skulle se slarvigare och bredare ut. När jag var färdig, tog jag ett litet gummiband och knöt ihop håret så flätan inte skulle släppa, därefter klippte av de tunna topparna som hänger och fladdrar när man har knutit på gummibandet, sedan var det bara att limma ihop den lilla biten med andra änden.
Super enkelt.. men frågan är.... om jag förklarar det bra. ^^, hehe but you'll gonne make it, i promise
Jag vet flätan är mörkare än min nuvarande färg, men whatever jag kommer gå mörkare ngngång ändå så.. :D

Kiss him on the lip-lip

BUIonicle @ instagram

EX-FUCKING-HAUSTED! Håller på smycka lite, sedan ska hela mitt rum (förhoppningsvis) bli rent och snyggt - sedan blir det träning och sen duschen.. sen plugga tills jag somnar och dör -.- Har halkat efter så jävla mycket känns det som, 7 inlämningar som jag inte har gjort.. haha vafan hände med tojjy-den-dära-plugghästen? Jo jag glömde nog henne i vietnam HEHE.

Down under

Har varit nere i både Ängelholm och Helsingborg, spenderat dagarna med bl.a dessa fulingar och firat min bestie på hans 18 årsfest. ^^ myyyyycket roligt både på festen och timmarna innan och efter festen. Men nu är mitt åkande och "di choi"-ande slut, haha måste vara hemma dessa kommande helgerna, plugga och städa innan jag bosätter mig i Göteborg! CANT WAIT ♥ ~
I miss you even though we just spent the weekend together

Ängelholm


Fan vad jag åker nuförtiden känns det som, haha eller jämfört med vad jag gjorde innan... like a year ago ;p Imorgon åker jag och thao ner till skåne, bl.a till denna sötnosen på bilden! Fan vad jag har saknat henne och hennes torra humor, vi har inte setts sen... april? och vi båda har varit i vietnam (av ngn anledning förändras folk utseendemässigt efter vietnam HAHA!) och nyfiken om hon har förändrats or not, om inte... lär hon få en makeover av mig i helgen ^___^ great. BTW... bildbrist på oss tina!!

- I miss you everyday, y

Have it your way


Bilder från söndagen då jag och de tre musketörerna var ute på BK och käkade.
Efter att ha varit sjuk i en vecka, så har jag halkat efter lite - om man räknar bort de inlämningarna jag glömde göra förra veckan. Shame on me! Får ta igen det nu i veckan, börjar 12 imorgon så det känns... skönt. Har varit så sjukt trött dessa två dagar :( Y kommer kanske imorgon och senare på dagen så ska jag utföra en liten makeover på Binhladen till a photosession. OOOOOOCH dagen därpå alltså TORSDAG så ska jag göra en hårmakeover på min fina modell Lien ^__^ OM DU LÄSER DETTA, ÄR DET EN EXTRA PÅMINNELSE!! IMORGON, 8.15! GREAT OKEJ!!!!
Är så jävla avundsjuk på Anna, hon åker till vietnam nästa vecka och stannar där i 2 hela veckor. Så sjukt roligt hon kommer ha det, önska jag kunde följa med och shoppa och festa med henne men... HAN DÄRA JOHN BAUER HÅLLER KVAR MIG I SVERIGE! Fuck it. Men ajaaa.... får hoppas hon kommer hem med något till mig, typ lite värme hade vart nice, its freezingggggggggg brrr
Nu ska jag fortsätta med min träning, jag vet.. jag e lite tjockis av mig, 30 min - vilar - 30 min..

Little-land


Har haft ett litet små-lands besök, vi har mest tagit det lugnt... färgat håret (4 ggr eh), klippt (2 ggr) och nötat one tree hill samtidigt som vi käka chips och sourcreme dip, yumyum! ^__^ sen fram mot lördagskvällen blev det massa strul, men löste sig because IMA SUPERWOMAN AND ALWAYS MAKE IT WORK!! ne skoja, men serri... im superwoman. he.
Ska somna till min favoritmusik nu, he's voice

MAXfactor xperience



Jag älskar att serien är så "lätt", har dock bara foundation och läppglanset.. har inte testat mascaran än, men känns som jag inte tänker göra det heller haha... anyways!

Xperience Sheer Gloss Balm

Läppglanset gillar jag jättemycket, använde det under hela min resa i Vietnam - den har färg men är inte överdriven eller synlig, väldigt svag färg och ger lagom fin glans och det bästa av allt: återfuktar de! Känns så jävla skönt och bra på läpparna, detta är faktiskt mer som en "liptint" än läppglans i med det inte kladdar eller något, utan bah känns så bra och luktar gott ^__^ Vill fakiskt inskaffa mig mer färger!! Men som sagt, färgen är SVAG och naturlig och passar de som tycker läppglans ger för mycket glans och bitch-uttryck men tycker läppglans känns för old och obekvämt. THIS IS THE RIGHT PRODUCT FOR YOU, i promiseeeeeeeeeee! ♥
5/5

Xperience Weightless Foundation

från serien har SPF 10, vilket betyder att den skyddar även mot solljus så man inte bränner sig! Jättebra till sommaren i med den varken kladdar eller känns tung i ansiktet, denna känns fakiskt lika lätt som en BBcream - in fact - den kan nästan jämföras som en BBCream, i med den är såå lätt på ansiktet och innehåller solskydd. Den täcker fastän den är tunn, visst inte liksom FULLCOVER men den täcker mörka ringar, rodnader och enstaka finnar! Den kommer i ljusa nyanser vilket är typiskt för BBcreams. Samma sak här luktar foundationet gott och återfuktar huden.
4/5

Inget att säga mer än priset kanskeeeeee... ^^ 175 :- för foundation, 100 :- för läppglans. Mena.. vi snackar väl om 'budget' produkter? Sen är foundationet endast 30 gram flr 175 spänn.......................??

ON SALE: EARCUFF


50 kr/st - vid köp av mer än en earcuff, avdrages 10 kr/earcuff ^__^ och jag bjuder på frakten!
INTRESSERAD? Maila [email protected] eller skriv i bloggsvar.se, lämna er epost!!!!!!!!!!
Först till kvarn, och betalningen sker inom 3 dagar när ni beställt.


Threw the blame, back and forth - we treated love like a sport


T i r e d

Sov jävligt bra idag, sov ända fram till halv 2. Har fått vakna upp så jävla tidigt dessa dagar p.g.a skola och samtal som väcker en mitt i natten -.- Jag är så jävla glad att jag alltid går upp när klockan ringer nu inför skolan, förr snooza jag bara och somnar om men när det ringer så väntar jag 2 sekunder sen går upp direkt :D Eller.. öppnar tvn, tittar 5 min så ögonen piggna och SEN går in te toan. Me so happyyy, känner mig så stor hahaha... sån vuxen går upp tidigt på morgnarna (aa)
Har smyckat hela helgen, och hållt på med hår ofc... i min dagliga rutin så innehåller alltid ngt med klippa/färga/styla - men sånt är bara skitroligt!! Love it ♥ Vissa tröttnar på hålla på med hår och sånt, men jag tycker det blir roligare och roligare för varje gång ^___^ n3wb13

(Bild på mig utan concealer, foundation, BBcream eller puder eller ngt alls, bara runt ögonen - tired much? haha)

Studio bilder




Några bilder som jag tog i Vietnam, är rätt så nöjd.. kunde blivit värre haha. Sminkningen och stylingen är av mig, smycken och kläder är också mina. Det enda jag lånade från studion - var fotografens tid haha! :) Fick 22 foton i både ett album och i en skiva - för endast... 250 svenska kr :D All redigering gjorde fotografen, så klaga inte på mig för att jag har "photoshoppat sönder" bilderna för 1. Jag har inte ens photoshop, 2. Om jag hade, hade det ändå inte behövt redigera mer än han redan gjort HAHAHAHAH. Jag sa till fotografen att jag ville ha söta och skojiga bilder, och inte ville vara sexig och göra poser - sa också jag ville ha enkla bakgrunder, och även om det skulle vara helt vitt hade det varit greeat. ^^

Ska hoppa in i duschen, klippa mig (lite makeover behövs fan, jeffla äckliga lugg som har hamnat som en mittenbena typ -.-) och sedan dra till mina kusiner och deras kompisar, klippning resten av förmiddagen fram mot kvällen, sedan begeer jag till min koreanska bffffff gal för lite lööördagsmyyyyys!

RSS 2.0