B+ in Engrish?!?!?!?!?! B+ AGAIN?!?!

Haft en rätt jobbig och stressig månad, och stresset fortsätter idag och imorgon - ska fortsätta städa mitt rum, köket, toan osv.. skura golven osv, måste vara fint innan vi lämnar kära huset hihi ^__^ Fått hem mina betyg från ettan (om ni är lika tröga som min kusin och inte fattar att ettan är det första året på gymnasiet, och inte ettan som i 7årsgruppen så vet ni det nu!!!) - 4 mvg, 4 vg och 1 g = JA JAG ÄR NÖJD! :) Men som sagt, ah det kunde varit bättre hehe. Som tur så sitter betygen kvar, inte som 8-9an att betygen kan ändras och man kan sänkas osv.. fast iofs, så kan man inte heller höja eller förbättra sig.. men ähhh jag är stolt över mig själv! Inte bara för betygen, utan för att jag varit så "stor" de senaste veckorna, har lärt mig spara pengar, cykla till jobbet, diskat och sånt housewife stuff som jag aldrig gjorde förr, för er de är säkert inget men för mig de är bigbigbiiig thing! Och de läskiga är, jag gillar det faktiskt... HAHA.

Imorgon är min sista dag på jobbet, kommer nog att sakna att gå upp tidigt, diska, städa, duka, mata och ta hand om oldiesen.... NOT! Eller jag kommer sakna personalen och de pensionärerna, skittrevliga har de varit och det har varit en bra arbetsplats :)

Längtar tills jag kommer hem igen från Vietnam, och mitt bankonto är fullproppat med feta pengar från lönen och min lilla smyckesförsäljning :D Fan va alla de pengarna kommer vara till nytta sen, kommer slösa de på malmöfestivalen som fan på spel och käk HAHAHAHAHAHA... nee, de ska fakiskt vara kvar där på kontot och ruttna fram till hösten (aaaa)


Grazette XL get straight/curly hair



Två bilder på hur mitt hår har blivit efter ha användt get straight/curly.


Mitt hår blev superplatt, väldigt glansigt och lent.. och torkar inte ut håret! Det jag gillade mest var att det är inte plattångs-platt, utan naturligt platt, ni vet ju själv hur överdrivet platt håret blir med en plattång t.ex, speciellt när man har så slitet och överpreparerat hår som mig så blir håret nästan lite stelt och ja, onaturligt med plattången att det verkligen syns det är plattat. Ett stort plus till att produkten innehåller värmeskydd och att priset passar alla.

Det är "svårt" att få tag på, inte alla frisörsalonger säljer XL-produkter och vissa vill kanske inte beställa det. Men om ni bor i Halmstad, finns det iallafall på John Bauer gymnasiet för 99 kr (minns inte) - och det kan ni köpa på Måndagar och Tisdagar innan kl 15.00.

I ♥ it, kommer att fortsätta använda den när jag börjar skolan igen - tappade min nästan fulla öppna flaska och allting rann ur för jag inte märkte jag hade tappat den.. Slipper platta håret = mindre slitage. Om ni tycker 99 kr är dyrt, så tänk att TRESEMMEs värmeskydd kostar 89 kr.. bara 10 kr mer, och ni sparar ert hår på slitage plus att det är en riktig frisörprodukt.

Det som är lite synd är att
, de som har naturligt krulligt/lockigt hår kommer inte att få platt hår - utan de blir lockigare istället, alltså då framhävs och kramas lockarna mer istället och blir mindre frizzigt, ohh jag vet hur lockigt hår lätt blir frizzigt!

Hur jag använder det
: Applicerar det i hela håret efter jag har tvättat det, låter det så klart självtorka lite innan jag applicerar det - sedan så 1. fönar jag det om jag har bråttom (fönar som vanligt som jag brukar då, upp och ner!) 2. kammar det med en bredtandad kam rakt ner och sedan bara låter det självtorka. ^^

Finns att köpa på lyko.se «

My last weekend in Sweden








Haft en riiiiiktigt rolig helg tillsammans med mina kära ♥ haft besök hos mig sedan torsdag fredag till söndag. Ska berätta lite kortfattat om varjedag (kortfattat my ass, kmr sluta som biblar HAHAHA)

TORSDAG: Jobbade, hämtade Miku och Longii tillsammans med Jenny, vi handlade hårfärg ochkäkade supergoda hamburgare på nyhemsgrillen - drog hem till mig och sedan kom Robin, Mimmi och An och så höll jag på med klippningar och färgningar fram till 4 på natten... OH YEAH, hahaha. Och än var vi inte klara, men orkade inte mer så somnade.

FREDAG: På morgonen fick jag fixa Mikus hår samtidigt som vi kollade på Smallville, och sedan kom RMA och kidnappade henne till Göteborg :( Jag och Longii fixade oss och "småfestade" (HAHAHAHAHAHA) not, sen kom Johnny och då käkade vi middag hos mig tills Jenny, Lisa och Rin kom och så cyklade vi för att hämta Man-siblings och cyklade till Östra Stranden/Minigolf - vi säger att tjejerna vann okej? Innerst inne, bakom alla de poängerna.. vann vi. ^^ Efteråt så drog vi: jag, SLJJ och mina kusiner till en thaifest i Vallås (fråga nt vad vi gjorde där.....) och käkade, och luffade runt - sen drog vi hem och så spelade boysen, och så käkade vi "marängsswiss" och så tittade vi på Love dont cost a thing tills vi blev trötta!

LÖRDAG: Jag gjorde frukost till oss tre, sen lämnade vi av vår precious Longii till hålan igen! Jag och Johnny drog och hyrde tre filmer: Trassel, Dinners for Schmucks och Due dates. Vi lagade mat och bakade fram till typ halv 2 på natten hahah.. -.- och käkade samtidigt som vi tittade på Trassel och halva Dinners for Schmucks. Sen sleeepty time!

SÖNDAG
: Vi fortsatte kolla på resten utav filmen och Due dates, sen kom mina små kusiner och så hade vi haft lite mysigt och på kvällen drog Johnny hem. ^^

Tack för ni alla kom och spenderade er sista dag med mig innan jag åker iväg till Vietnam. ♥

Recipe: Tojjys supermackor


Gjorde frukost till oss (jag, longii och johnny) i lördags, blev väääldigt uppskattat hihi. Till de, hade vi chillisås i med de gillade äta starkt. Jag lärde mig detta receptet i hemkunskapen i 8an, fast vi hade bara cremefraiche, bacontärningar och purjolök - plus så lade vi på tre stycken på varandra och kallade de för "pizza mackor" men jag kallar alltid alla mina mackor för supermackor, ifall de är liksom extrema och inte är vanligt ost och smör haha! (a)

♥ Runda mackor, vanliga mackor går också.. men det blir nt lika gott.
♥ Bacontärningar
♥ Creme fraice (sån stor burk)
♥ Skinka/Kalkonskinka
♥ Rödlök/Gullök/Purjolök
♥ Smör
♥ Crabsticks
♥ Olika kryddor t.ex svartpeppar, chillikrydda, oregano

Sätt spisen på 200 grader. Bre alla mackorna på den sidan ni ska lägga "köttmixen" på, skiiiiittunt lager smör bara för att mackan ska få lite färg och bli knaprig - skippa den om ni vill, spelar inte så stor roll. Lägg undan de åt sidan. Stek löken och bacontärningarna på en stekpanna, sedan skär crabsticksen i små bitar och släng sedan i de tillsammans med löken och baconen, när de är färdiga häller ni de i en bunke och tillsätt cremefraiche och strimlad skinka (Köp färdiga eller strimla de själv med en kniv/sax) och blanda ihop till en geggamojja, krydda sedan med olika kryddor för att få smak, om ni har ngnslags chillisås hemma så häll gärna i det ifall ni vill de ska vara lite starkt.  Mixa mixa allting.. sedan bre över på mackorna, och sedan ställ de i ugnen i ca. 5 minuter, men håll koll på de så de inte blir brända.

Kan inte säga exakt hur mycket ni ska ha av allting, ni får gå på egen magkänsla.. finns inget rätt eller fel, gillar ni mycket bacon, lägg i mer bacon, gillar ni inte lök, ha inte i lök osv! Asgott och skitlätt att göra ♥ OBS. Perfekt till nattkäk!

Recipe: Carrot cake with pecan



♥ 3-5 morötter
♥ 3 ägg
♥ 3 dl socker
♥ 3 dl vetemjöl
♥ 2 msk bakpulver (JA!)
♥ 1-2 mask vaniljsocker (om du gillar de, lägg mer)
♥ 2 msk malen kanel
♥ 1 tsk malen ingefära
♥ 2 krm kardemumma krydda
♥ ½ dl matolja

♥ 25 g smör/margarin (rumstemp)
♥ 2 tsk vaniljsocker
♥ 200g philadephia
♥ 2 msk florsocker
♥ några droppar citron om ni vill
♥ pecannötter

Sätt på ugnen på 150 grader. Ta fram en stor ugnsäker form som rymmer ca. 2 liter vatten. Pensla på smör/margarin/fytande margarin på hela botten och upp till sidorna/kanterna.

Tvätta och skala morötterna, sedan riv de med ett rivjärn i en stor tallrik. Lägg de sedan vid sidan om, och börja viska ihop äggen och sockret pösigt i en bunke. Ta fram en annan bunke och blanda ihop "mjölingredienserna" (vetemjölk, bakpulver, vaniljsocker) och tillslut krydda och smaksätt med kanelen, ingefäran och kryddan. Ju mer kanel, desto godare hehehe (a)

Vänd ner mjölblandningen i bunken med vispat socker och ägg, vispa ihop de och sedan häll ner morötterna och solrosolja/rapsolja (iiiiiiiinte olivolja eller majsolja och absolut inte bensinolja...HAHA kiddin) i smeten och blanda till en jämnsmet, häll ner i formen och ställ in i ugnen i ca. 40-50 minuter. Den ska inte STELNA och inte bli hårt och torrt som bröd, utan vara mjuk. Gå varje kvart och tryck ner en pinne/gaffel för känna.

Enkelt visst? När ni tagit ut kakan, låt den stå svalna tills de inte är skitvarm, skär sedan i mindre fyrkantiga bitar och lägg på en stor bricka/tallrik. Garneringen är ännu lättare, blanda bara ihop allting i en bunke till en rätt så jämn och "fast" smet och stryk på varje kaka, och sedan river/krossar ni pecannötter och strör över och för dekoration, lägg på hela bitar pecannötter. Lägg i kylen i 5-10 min och ät :D

What happend last friday?




Vår sista helg med Sandra innan hon åkte till Korea, så jag och jenny bestämde oss för att göra morotskaka (hade precis lärt mig göra de samma dag på jobbet, så ville baka igen för visa mina skills hihi no shit) till Sandra, som avskedspresent...typ, och sen så köpte vi en blåbärspaj, för det var (enligt jennyy.......) två år sen exakt vi åt blåbärspaj tillsammans. IALLAFALL..!! Visste att Sandra gillade pecannötter, så ville do some speechoool mixx u knoow, och de blev skiitgott haha. Receptet kommer i nästa inlägg! :)

Jo, vi bestämde oss för titta på en film..
men efter någontimmas tänkande, så kunde vi inte komma på någon ny film så det blev "Fullt hus" - glömt vad den heter på engelska, men det är den det är typ 12 barn och de flyttar till en annan stad osv.. :D Skitrolig, tills vi inte orkade byta till disc 2. Aja, mysigkväll iaf (y)

OBS:
Jag har ingen förklaring till sista bilden, jenny failade på att tända de ljusen.. och sen så kan man inte ens blåsa ut sånna ljus, så ah.. randomnesssss!

Ipod touch 4 - BUIonicle ♥


Har hamnat i Apple-fällan, och skaffat mig en Ipod Touch haha! Velat fram och tillbaka mellan en Ipod Touch eller en Ipod Nano i två år nu... men finallyyy!!! Bättre segt än aldrig, eller? Då jag ville ha en Touch, var då den nya inte hade kommit ut än.. så innan ni slänger ur med "Ehhh.... Ipod touch 4 har bara funnits i ett år?? EHHHH VADÅÅÅ TVÅÅÅ ÅÅÅÅÅÅÅR?" (okej överdrev HAH..) så vet ni det. ^^ hihi. Skillnaden mellan den nya och den gamla, är att den nya har FaceTime (videosamtal), kamera både fram och bak, lite bättre batteri och har lite fler funktioner och apps, och så klart är den tunnare och är silvrig på baksidan. (Den gamla är svart va?...)

Är skitnöjd med den, och tackar så klart mamma och pappa för den ♥ Bäst är de! Och BUIonicle? Jag har en vana att döpa mina saker, så det blev BUIonicle - en mix utav mitt efternamn + Bionicle robotarna, OHH YEAH!! :D Ipod touch 4 gick på 1995:- i SIBA, skalet gick på 249:- [Men kolla i tradera istället för där är det MYCKET billigare, tänkte inte på det när vi köpte haha.. men älskar skalet ändå! :)]

EDIT: Vet att många tänker, "Varför inte lika gärna köpa en Iphone 4 då?" - Jo.. för att vara ärlig, ogillar jag iphones haha.. hatar det dumma batteriet, hatar smsa med den, hatar ringa med den, hatar den är så tung!! MEN, det jag verkligen gillar med Iphones/Apple är utseendet, Dubbelsidiga kameran, skalen man kan köpa, de roliga spelen, musik, internet och andra roliga apps. Och allt det har fakiskt Ipod Touch 4, och så är den ca. 4000 billigare med.. så för mig, är det smidigare köpa en Touch, för jag kan inte skriva med touch heller i med jag alltid har långa naglar. Okej, jag skriver också när jag är inne i msn, men vafan... ni fattar! HAHA xD

The thought about being inlove


Har hållt på med Lamijas hår i.... ca. fyra timmar idag - PAIN!! Färgade det, och gjorde folieslingor i en mörkare och en ljusare färg och lockade det. Har tvyärr inga braaaaa bilder men laddar upp några snart som iallafall duuuuuger :D Var iallafall fint! Diskret skillnad, men fiiin hehe.

Mina dagar har gått åt att jobba
, från kl 8.00-17.00 i ett ålderdomshem.. alla är jättetrevliga där och trivs ja :D Nog om det, åker till vietnam om 2,5 veckor!!!!! WIIIIIIIIIIIEEEEE, vill göra så mycket innan dess... men kan inte. Blalalalala är så trött, är så jvla trött om dagarna för jag vaknar så tidigt och äter så konstiga tider, haft världens huvudvärk dessa dagar. Palla leva, i wanna dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Martin's studentmiddag



Saker som hänt undertiden jag varit off från bloggen dåå daaa - Studentutspark för min kära kusin/martin/nicky/nam/trang och andra lyckliga 92or samt studentmiddag hos martin i fredas. Mycket kuuul och asgod mat :D Min yobo kom också sent fredagkväll och stannade till lördagen ♥ Min tv har dött, RIP du levde i 5 år och nu lever jag utan TV (som egentligen är mitt liv.. och ja, före datorn och mobilen också!!!!!), jag har fått en till garderob = mina kläder behöver nu inte pressas och trängas i ett enda garderob, GREAAAAT!!!! :D

Vad meeeer? Jo jag börjar jobba imorgon fram till dagen jag åker till Vietnam - 30 juni ♥ så uppdateringen blir kass även tills dess, heheh

Where did you go?


Nationaldagen, eller?


Skönt med ett "mini-lov" på 5 dagar! Har haft fullt upp dessa dagar, mycket kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul och än är inte mitt äventyr slut, imorgon (eller ja senare idag eftersom det är natt nu hihih) åker jag ner och hälsar på min yoboo

Hittade en rätt gammal bild på mig lååångt och djupt in i mapparna
, VARFÖR HAR INGEN SAGT TILL MIG JAG VAR FUL I MITTENBENA???!! fan är detta, vilka vänner man har.. som nt ens säger till när man ser helt retarded ut, bah för de vill själva va snygga när de går med mig.. JEALOUS, MMM JEALOUS ÄR VAD JAG KALLAR DET!!! Nej men seriöst nu, WHYYYYY.. vf har ingen sagt något :(

I have to stop the noise in my head



Anna's studentfest! ♥
Bilder från Miku's mobil, innan den skärmen gick paj på 132930283 bitar. RIP! </3

RSS 2.0