You had my heart, but threw it away


(Två bilder från födelsedagsfirande hos Phancaken igår, myyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!)

Gör något som jag inte har gjort på hundra år.... PLUGGAR!! Ska skriva en uppsats om en solros till vietnamesiskan, och sen imorgon kommer jag plugga på svenskan: två sena arbeten.. MMM, så är det när man måste lämna in datorn och sen få tillbaka den omformaterad och de halvfärdiga arbeten som jag sparade i ett USB hittar jag inte igen -.- orka inte levaaa... huhuhuh. Men blir iallafall två långa dagar full med plugg och kompletteringar sedan drar jag upp till Göteborg till Annaaaa ♥ ~

Räkna med no updates. Ciao for now!

I've been copparfied - new hair colour


(Helt oredigerade bilder för att ni ska se den riktiga färgen)


Lite svårt att fånga hårfärgen på bilden
, men hittade tillsslut en inställning på kameran som kunde fånga färgen nästan exakt *happyyyfaaaceeee!!* hihi. Jag hade ju lilarött i april, sedan försvann det ettag och blev mer lilarött-brunt aktigt, sedan rödbrunt med skiftningar utav lila, och seeeen blev det mest rödbrunt med lite mer utav det röda än det bruna.. så jag bestämde mig för att bli ljusbrunhårig igen, men vill verkligen inte bleka det utan vill hellre färga det ljusare och kallare i taget, så valde att lägga i en blond hårfärg (inte blekning!!!) för att ljusa upp, sedan bah lägga på en kall nyansering - men hårbotten blev BLOND, så mina alternativ var 1. mörka ner hårbotten 2. göra det kallare, och vafan tror ni man väljer mellan att ha jämn hårfärg i en "oönskad" färg eller en önskad färg i hela håret med en blond "utbäxt" i hela håret? Men jag gillar denna färgen - kopparfärgat, hade det tidigt i 2010.... men färgade snabbt till en annan färg eftersom de var ojämnt då + kort hår = inte fint, men nu är det en annan sak, me likeeeeeeeeeey.. tack till sofiee & susanne som hjälpte till att färga håret på mig! :)

Använde skolans färger från Wella koleston, blandade ihop 10/16 och 10/8, och sedan färgade jag på 6/07 på de ljusa vid hårbottnet för att få det smälta in med resten av håret... fan jag fick panik, sofie hade bråttom hem och kunde verkligen inte gå runt så... ringde susanne direkt och hon kom o rädda mitt liv... ♥♥♥♥♥ bästtt

Your name, a heart and my name next to it




Idag kom min yobo hit och spenderade denna regniga och åskiga dagen med mig ♥ hih. Vi har varit i maxi och köpt hårfärg, färgat tjockisens hår samt klippt mitt hår :) Myyycket fräschare nu, älskar klippa håret haha. Tack söte för du FÖRSÖKTE klippa, hahaha :D Efteråt gjorde vi sushi tillsammans (*host* jag gjorde meeeeeeest heee) och kollade på tv samtidigt som vi krängde i oss sushin haha, gjorde även en liten låda till honom så han kunde ta hem det och äta, oh noo its not leftoverssss! Cuuuute visst??? liknar sånna japanska bento (eller bentino som jag sa HAHA), eller påminner då.

Dags för efterrätten då, men vi var tvugna pausa ätandet lite så satte vi på "Getting played" och sen gjorde även efterrätten tillsammans (samma här, JAG GJORDE MESTT...) och åt upp det samtidigt som vi kollade på Sailoormoon ♥ ♥ ♥ Ni kan va lugna, vi öste på sen med massa sås efter fotot hade tagits. J T, ser ni? (a)


Vad jag hade i min marängswiss:

Glass: päronsmak, vanilj och jordgubbssmak
Frukter: Jordgubbar, hallon, kiwi och banan
Sås: Nougatsås
Grädde: Jordgubbsmak och chokladsmak

+ Maränger över det ofc. (a)

I like the way you do it cuz you do it so right


De två sista skoldagarna har jag typ bott i skolans salong, haha.. Hade herrklippningsprov på torsdagen då min kusin Bao ställde upp, och på fredagen hade jag både slingprov och fönprov där Evelina ställde upp i sista sekunden...!! Räddaren i nöden fan. Jag TROR det gick bra, får inbilla mig själv att det gick bra fastän lärarna inte kommenterade något eller klagade -.-

Var i skopunkten idag och kom hem med fyra par skor
, och sedan var jag lite med Sandra i stan och vi fikade på Espresso House, nice loong time noo seeeen heeeer :)

Imorgon kommer min prinsessa hit ♥

ON SALE: Foxy redbrown jacket


Nu säljer jag min biker-inspired jacket köpt i höstas, helt oanvänd och ny. Gillar den väldigt mycket, men jag har gått upp som fan och passar inte längre i den :( Den är iallafall jävligt fin och "framhäver formerna" och sitter lagom tajt över hela överkroppen, axlar, armar, börst och midja utan att kännas FÖR tajt, LITE töjbar är den så den är inte hel stel och hård i materialet, materialet är såklart fejk läder och känns fejk om jag ska vara ärlig.

Jackan har inga fickor, endast detaljer och är rätt kort slutar någonstans under naveln på mig och går att stänga, längden på armarna slutar innan den når handleden. Lappen hänger till och med fortfarande kvar!

Storlek: Asiatisk M - vilket motsvarar en XS/34
Inköpspris: 269 kr + frakt
Importerad: Kina/Kong
Mitt pris: 260 kr - MEN, jag bjuder på frakten som ligger på 60 kr.

Maila gärna mig om mått, fler bilder, detaljer och frågor: [email protected]

Oh ma booy, oh ma boy babyy


Been dead for quite a while............................ och lär vara ettag till haha. Många klagar över att jag aldrig bloggar och vill ha fler uppdatering lalalala.. men jag har verkligen ingenting att säga, orkar bara skriva något om det värt att pressa ut - Kvalité före Kvantitét eller va säger ni?!! ;)

Idag var jag iallafall tjurig, förutom min jävla mensvärk så kom jag till skolan en hel timma för tidigt idag, visste inte vi började 09.30 (Jag som fick kämpa för att gå upp idag....) dessutom så hade vi Nationella prov i MA. NICEEEE!!! Gick väl sådär, vågar inte säga det gick bra.. (även fast det kändes som det HAHAHAHA!!) för man blir alltid besviken ifall de gick sämre än förväntat. Missade bussen för jag tog sån tid på mig, åkte hem och fick vila lite och hann inte käka heller (no lunch ok??) för var tvungen dra till hemspråken, och inte bara de... precis när jag slutade hemspråket så kom mina föräldrar och hämtade mig för att köra mig och mina kusiner till körskolan för tre hela timmars "lektion". Tappat räkningen för hur många gånger jag bara skulle vila ögonen lite och råka somna så huvudet bah faller ner HAHAHAHAHAHAHAH (y)

Trött på riktigt.... -.- men ville bah klaga lite, hihi.

Since the rain is falling, I think I might fall as well



Eftersom vädret har bajsat på sig
, och bara regnar, åskar och molnar helatiden.. har jag varit instängd här hemma och smyckat lite färgglada smycken.. detta är en liten del utav det jag gjort (som jag tänkte lägga upp för försäljning..) Följer trenderna med kors och fjädrar! Dock har jag massa färglada fjädrar istället för de jordnära färgerna som var tredje bloggare har i örat haha ^___^

Jay Park inspired haircut



Jag och Jimmy klippte min söta kusin Martin's hår tillsammans. Vi fick fria händer, och det fick bli något i Jay Park's stil. Jag tog hand om sidecut sidan och nacken, medans Jimmy fick ta hand om själva där uppe på huvudet, luggen och andra sidan. Stylingen utfördes utav Jimmy också! :)

Nice teamwooork bro! ♥

Requested tutorial: Touch of an ulzzang



BAS (Ansikte): Primer, concealer, foundation och kompaktpuder
Skippade dock det på tutorialen, orkade inte sminka ansiktet idag men på bilderna har jag iaf bas!

Jag gör alltid guider innan jag målar på eyelinern. Först tight-line, alltså försöka fylla närmast fransraden först - behöver inte vara så jämnt (hallå?? ni ser ju själv på första bilden hur hackigt det är haha). Sedan gör jag en guide till vart min vinge ska sluta och vilken vinkel den ska ha.. sedan är det bara att connecta de två. Jag använder mig utav en gel-eyeliner och en snedpensel, blir finast resultat med det :)

Man kan använda vit ögonskugga och svart ögonskugga istället, men använde pennor istället! ^__^ När ni målat på det vita och tycker det ser lite för intensivt ut så kan ni enkelt bara sudda ut kanterna med lillfingret.
På tredje bilden så ska ni sudda ihop det svarta och vita genom att föra topsen från det svarta och dra in mot det vita, och repetera tills ni får en rätt jämn fade.

Jag hade lösögonfransar på bilderna, men hittar tyvärr inte mitt lösögonfrans lim så på tutorialen har jag bara böjt fransarna och lagt på mascara på övre och undre fransarna. Rouge appliceras på kinderna samtidigt som du ler, jag la på "äpplerna" vid kinderna för ge ett ungt och sött uttryck. Tillslut appliceras highlighter på kindbenen, den högre punkten utav dina kinder.. det som blir över på borsten eller fingrarna kan ni svepa snabbt på näsbenet och sedan under ögonbrynsbenet.

Hehehe.. jag glömde ögonbrynen!!! Sorry (a)
Kom ihåg att fylla i ögonbrynen också! Om ni vill ögonen ska sticka ut mer, så fyll inte i så mörka ögonbryn.

Visitors from GBG | Monday may 9th

Jag, Anna, Filip och Tonny drog in till stan, åt sushi på Hanasaki.. som var rätt gott fakiskt! Och billigt. Min pojkvän Anna bjöd mig ♥♥♥ and I'll repay her someday fosho!! ;) Efteråt gick vi en supersnabb runda in i stan, sen åkte Filip och Anna hem - sen var jag och Tonnan sugen på Frapino så vi åkte till Eurostop/Espresso House och tog varsin Frapino Jordgubb&Passion smak.. SKITGOTT VERKLIGEN!!! FRUKTIGT MANNEN ABOWEPLJFKLJKLFJK.. NI MÅSTE SMAKA...! Sen samma sak här, snabb runda i Eurostop sen hem!

Tack för dagarna allihopa! Speciellt tack till Anna som bosatt sig hos mig och varit skit rolig att vara med, kändes bra att få some alone time igen - längesen vi umgicks bara vi två och sov över, typ.. 2009? Blir fler minnen i framtiden, sooon

Visitors from GBG | Sunday may 8th









Vi startade dagen med ostbollar ♥ Har fått Anna att älska de, haha jag har ett speciellt sätt att äta mina ostbollar... med pinnar!! Vet inte varför, har ätit de så sedan de kom ut.. vilket var flerafleeeera år sen, haha blivit en vana.. man blir mindre kladdig också, plus godare på något sätt O.o Martin bad oss dagen innan att vara barnvakt åt Filip, så han kom över och vi drog ut och fotade, satt på gräsmattan och fjantade oss. Efteråt så väntade vi på att Tonny skulle sluta, men för att döda tiden så spelade vi kort, och så vi skulle dra in till AB för att käka på Sindibadi (För er som inte vet, är det ett kebabställe som VI upptäckte 2008, då den var ny och gjode reklam åt den åt alla asians HAHAHAHA) men blev Costello. ^^

En mysig söndag.. ^^

Visitors from GBG | Saturday may 7th




Vi bestämde kvällen innan att vi skulle följa med Anna & hennes mamma till Bjuv (Tempel). Har varit där förr, lika god mat som vanligt! Och lika tråkigt... Jag och Anna hade bara fått 2-3h sömn, så vi typ somnade nästan mitt under ceremonin.. efter två timmar, gick vi ut en stund och satte oss i bilen och sedan kom killarna också. Därefter, gick vi in senare och åt, sedan tog vi bussen till Helsingborg med Johnny.

Vi gick runt stan en stund, sedan åkte vi till Väla och Ikea och tillbringade hela dagen inne i Ikea typ haha. Blev mycket mat, och jag och Martin dooog... eller våra magar dog! Bläää, men vi åkte hem till Halmstad på kvällen, Jag, Anna, Martin & Filip tog bussen hem till mig, medans mobbade Robin fick åka buss själv hem till sig HAHA.

Vi satt mest och pratade hos mig, Jag & Anna klippte Filips hår, medans jag made Martin into a girl... hahahaha, i girlnefized him!!!! Martina heter han nu mera, så ni vet (a) Jag lagade mat till de också..... "mat", blandade i sånt jag gillade och bah rörde om i stekpannan och de blev skitgott fakiskt, de gillade det så :D *score*

Visitors from GBG | Friday may 6th





Efter jag slutade skolan så hämtade jag Miku från busstationen, sedan kom Tonny & Martin.. och jag skojar inte, det tog oss säkert 1,5h att komma på VART vi skulle äta. Vi bestämde oss för Peking, och då kom Anna & Filip också. Efter vi hade käkat klart, så var Miku tvungen att dra hem :( Så vi andra GICK till mig, sedan till Martin och sedan körde han oss till Robin där Anna skulle hämta och lämna av saker, och så följde Robin med oss - först åkte vi in till Maxi för att köpa ingredienser till cupcakes (som Anna & Martin har tjatat över!) och bakade hos Martin där Nam, Sara & Nina också kom. Cupcakesen blev skitgoda och rätt fina :D Blev massa frostning över så vi använde det som straff när vi spelade kort. HAHAHAHA.. ahh.. frostning som straff, japp ni läste rätt! Man ville spy när man skulle svälja ner det fan.

När det började bli för sent, eller tidigt på natten (hahahaha) så gick vi hem.

Big messy bun



TESTING | What base?


(Bilden är oredigerad för att ni ska se de riktiga färgerna)

Ni har säkert hört att om man helst ska använda eyelidsprimer till ögonskugga, men ifall man inte har någon då? Själv använder jag ingen eyelidsprimer och har aldrig testat.. men är sugen på att testa och se skillnaden! Jag brukar bara köra först ögonkrämen, sedan på ansiktsprimern över hela ansiktet och om det är litelite kvar på fingrarna så stryker jag det lätt över ögonlocken, sedan concealern för att dölja mina mörka ringar och de fula ådrorna som syns i ögonlocken och sen foundation (Detta är min bas över hela ansiktet, ifall jag ska iväg) för att dämpa den ljusa färgen från concealen lite. Efteråt så sminkar jag bara ögonen så som jag vill ha det, och jag lovar er att det håller fakiskt hela dagen. Visst de smular ju ner PYTTElite längst ut vid ögonvrån, men inget farligt, ha bara några topps i väskan och clean up.

Jag rekommenderar er att använda concealer/foundation under, håller nog bäst utav de här basen ovan. Detta var ett test på hur bsen påverkar skuggornas effekt.
Om ni undrar varför ansiktsprimern gav så dålig färg trots att det är en "primer" så är det för att skillnaden mellan ansiktsprimer och eyelidsprimer - är att ansiktsprimern slätar ut och gör det lenare, medans eyelidsprimen slätar ut men är lite sticky så skuggorna ska kunna fästa sig och inte falla ner.

♥ 88 matte eyeshadow palette


Fick precis hem denna paletten, beställde den i torsdags eller fredags - Snabb frakt och alla ögonskuggor var felfria och icke-söndriga, paletten var rejält packad med skum :) Alla färger är verkligen skitfina och jag är asnöjd med den. Har dock inte testat den på ögonlocken än, men har testat dra några ränder på handen och har fakiskt gjort en liten experiment med den svarta färgen. Mer om det senare idag ^___^

Paletten kostar 199 :- inkl. frakt hos Anna

How I spent my Valborg 2011




Dagen började med att...... alarmet inte gick. Samma sak hände förra gången Miku kom hahah. FAIL! Iallafall, så hämtade jag Johnny, fast tjockisen fick vänta........ nästan en timma på mig :( Sedan mötte vi upp den sköna Tonnan-montanan som var underbar och hann hämta Miku och inte lät henne vänta, LIKE ME. HAHAHAH. Vi åkte in till stan igen och käkade/fikade på Hello. ASGOTT AS ALWAYS!!! Sen kom Martin och Jenny. L till stan och vi satt i Hello en stund, tills vi bestämde oss för att åka ut till Tylösand. Första gången jag besökte Tylösand på ungefär 10 år.. det hade förändrats som fan och var skitfint som alla sagt! ^^ Vattnet var dock skitkallt, men vi började leka lite och försökte slänga ner varandra i vattnet och springa runt som frikkin' bajsungar haha.

För att vila lite efter en massa springande och låta solen torka våra blöta kläder lite
, så satt vi på ngt random ställe och åt glass och snacka. Sedan begav vi oss hem till Tonny, busade hemma hos honom och jag skrämde skiten ur Johnny.. TWICE. HAHAHAHAHAH! Tonnys källare är lite weird vet ni, den har mååånga dörrar och sen så visste jag att Jenny var i EN av de och jag antog att den närmaste dörren var toan och la värsta mitt face mot dörren och värsta "viska" till henne, typ.. "Ey Jenny.. när de kommer ner.. så skrämmer vi de okej..." Sen står hon bakom mig med håret helt fuckat och bah "Va?" HAHAHAHAHAH asså jag skreeek som fan, trodde de var värsta The ring.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA.... Och mitt skrik skrämde Johnny där ja! 0-1 till mig :)

Andra gången.. Jag och Johnny utforskade vidare i källaren, vi gick in till ett rum, sen fanns det en dörr.. så jag ville öppna och se vad de var, sen Johnny bah.. "Akta, the ring är där inne" och jag blev assssräddd, sen tvingade honom att öppna dörren, sen när han precis tog i handtaget och öppnade litelite.. sen så jag bah:" BUUUH!!!" och typ "rörde" på han HAHAHAHAH han skrek och hans ansikte var fan pricelesss!!!! 0-2! Skrattade skiiiiiiiitlänge åt det omfg.. HAHAHAHA karma bitch -.-

Sen gick vi upp igen och körde Chubby Bunny och sen impuls åkte vi ner till Helsingborg för tivolit, och åkte endel karuseller och spelade massa. Blev några hundra kronor fattigare... men ska inte klaga, de var värt varenda krona så roligt som jag hade den dan! ♥

RSS 2.0