MAXfactor xperience



Jag älskar att serien är så "lätt", har dock bara foundation och läppglanset.. har inte testat mascaran än, men känns som jag inte tänker göra det heller haha... anyways!

Xperience Sheer Gloss Balm

Läppglanset gillar jag jättemycket, använde det under hela min resa i Vietnam - den har färg men är inte överdriven eller synlig, väldigt svag färg och ger lagom fin glans och det bästa av allt: återfuktar de! Känns så jävla skönt och bra på läpparna, detta är faktiskt mer som en "liptint" än läppglans i med det inte kladdar eller något, utan bah känns så bra och luktar gott ^__^ Vill fakiskt inskaffa mig mer färger!! Men som sagt, färgen är SVAG och naturlig och passar de som tycker läppglans ger för mycket glans och bitch-uttryck men tycker läppglans känns för old och obekvämt. THIS IS THE RIGHT PRODUCT FOR YOU, i promiseeeeeeeeeee! ♥
5/5

Xperience Weightless Foundation

från serien har SPF 10, vilket betyder att den skyddar även mot solljus så man inte bränner sig! Jättebra till sommaren i med den varken kladdar eller känns tung i ansiktet, denna känns fakiskt lika lätt som en BBcream - in fact - den kan nästan jämföras som en BBCream, i med den är såå lätt på ansiktet och innehåller solskydd. Den täcker fastän den är tunn, visst inte liksom FULLCOVER men den täcker mörka ringar, rodnader och enstaka finnar! Den kommer i ljusa nyanser vilket är typiskt för BBcreams. Samma sak här luktar foundationet gott och återfuktar huden.
4/5

Inget att säga mer än priset kanskeeeeee... ^^ 175 :- för foundation, 100 :- för läppglans. Mena.. vi snackar väl om 'budget' produkter? Sen är foundationet endast 30 gram flr 175 spänn.......................??

Trackback
bloglovin